Гжегож Касдепке – Во моето меше живее некое животинче

Гжегож Касдепке – Во моето меше живее некое животинче

Д

уховита книга за едно необично таинствено животинче „По една авторска средба, млада мајка ми раскажа забавна приказна. Нејзината неколкугодишна ќеркичка се вслушала во својот раскркорен стомак и била убедена дека во него живее некое животинче. Констатирав дека е тоа фантастична идеја да напишам книга.“

Автор: Гжегож Касдепке

Превод од полски јазик: Филип Димевски

Број на страници: 48

Едиција: Вртелешка | Формат: 250×150 тврд повез

Извадок од книгата

Нарачај дома

Препорачај ја книгата