Сања Михајловиќ-Костадиновска – Сонувалко

Сања Михајловиќ-Костадиновска – Сонувалко

„С

онувалко, има време за сонување, подготви се на училиште!“

– му велеше мајката на малото бувче.

Но, дали навистина има време?

Ќе ја сонува ли утре пак Белата топка на небото?“

 

Автор на текстот: Сања Михајловиќ-Костадиновска

Автор на илустрацијата: Наталија Лукомска

Број на страници: 34  

Едиција: Вртелешка | Формат: 235×160

Извадок од книгата

Нарачај дома

 

Препорачај ја книгата