Летни приказни со Или-или и со Бегемот

Летни приказни со Или-или и со Бегемот

Драги Бегемотчии,

летото ни е на прагот, па редно време е да се опремиме со задолжителна „лектира“ за жештиниве!

Или-или и Бегемот почнува со заедничка акција за попуст на сите изданија. Сите изданија ќе можете да ги најдете на попуст во книжарницата на Или-или во периодот од 17.06. до 01.09. Па, навали народе!