Летни приказни со Или-Или и Бегемот

Летни приказни со Или-Или и Бегемот

Верно и трајно пријателство во споделената љубов кон квалитетната домашна и преводна книжевност!
Или-Или и Бегемот – повторно заедно!
И ова лето во книжарницата Или-Или, нашите изданија со намалени цени!
Куп радости за секој книжевен сладокусец. Бујрум!