Промоција на „Уште еден ден живот“ во Битола

Промоција на „Уште еден ден живот“ во Битола

Ве покануваме на промоција на преведените дела од Ришард Капушќињски во Задруга Артикултура на 29 септември во 17 часот.

Гостува:
Лидија Танушевска – преведувачката
Промотор: 
Филип Димевски – Издавачка куќа БЕГЕМОТ
Модератор:
Андреј Јованчевски – Издавачка куќа БЕГЕМОТ