Арне Дал – Зла крв

страници: 399 формат:195×125 цена:500 ден

Шведски литературен критичар е убиен на ѕверски начин на аеродромот Њуарк во Њујорк. Пред смртта бил брутално измачуван. Методата на тортура потсетува на тортурите применувани од Супер командосите за време на војната во Виетнам. Тоа е само почеток на неверојатната низа настани што ќе го доведе Пол Јелм и неговите колеги од Единицата А до најмрачните делови на човечката душа.

Убиства, интриги, меѓународни политички заговори, романот Зла крв вистински водич по мрачните игра на современиот свет.

Зла крв.pdf

Нарачај

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *