Саем на книгата 2022

Саем на книгата 2022

(03-09 мај 2022) Саем на книгата 2022 во СЦ Борис Трајковски

И оваа година Бегемот традиционално ќе учествува на Саемот на книгата 2022 што ќе се одржи во СЦ Борис Трајковски од 03 до 09 мај 2022. Попусти на сите изданија на Бегемот, а како и секогаш, во нашиот каталог можете да најдете огромнo намалување на одредени наслови.

Ве очекуваме!