Промоција на „Уште еден ден живот“ во Битола

Слајдер

Ве покануваме на промоција на преведените дела од Ришард Капушќињски во Задруга Артикултура на 29 септември во 17 часот.

Гостува:
Лидија Танушевска – преведувачката
Промотор: 
Филип Димевски – Издавачка куќа БЕГЕМОТ
Модератор:
Андреј Јованчевски – Издавачка куќа БЕГЕМОТ