Радка Денемаркова во Скопје!

Драги Бегемотчии!

Авторката на романот „Парите од Хитлер“ – Радка Денемаркова, гостува во Скопје! Промоцијата на романот ќе се одржи во Менада на 18-ти мај (петок) во 19 часот.