Попусти на изданијата на Бегемот во книжарниците на Икона

Новости

Од 23 до 25 ноември, во книжарниците на Икона во City Mall, Ramstore Mall и ГТЦ сите изданија на Бегемот ќе се продаваат по намалени цени од 20% – побрзајте!