Петр Станчик - Јазовецот снима филм

Петр Станчик - Јазовецот снима филм

Превод од чешки јазик: Маргарета Карајанова страници: 32 формат:250×170 цена:350; тврд повез

Кога во Габровата шумичка еден ден од градот ќе долета шарениот папагал, сè ќе се раздвижи. Наеднаш целата шума им се восхитува на неговите убави пердуви. А тој што има обично црно-бело крзно, не сака да се појави пред очите на другите. Сепак, еден ден во шумата ќе дојдат славните филмаџии – пандата, зебрата и страчката – да снимат црно-бел уметнички филм. Обидете се да погодите кој ќе ја добие главната улога во него!

Јазовецот Итре снима филм.pdf

Нарачај