Павел Чех - За градината

Павел Чех - За градината

П

остојат светови што само детските очи можат да ги забележат. Има тајни чие волшепство не може да допре до срцето на возрасниот. Книгава раскажува за една од нив.

Автор на текстот и на илустрациите: Павел Чех

Превод од чешки јазик: Маргарета Карајанова

Број на страници: 99

Едиција: Вртелешка | Формат: 320×228 | Тврд повез

Извадок од книгата

Нарачај дома

Препорачај ја книгата