Очудувања #2

Внимание! Внимание!
ПОТЕРНИЦА „Очудувања #2“

Избегани се сомнителни зборови. Се повикуваат сите совесни збороловци да се вклучат во потрагата.
Генералии на бандата:
1) Назив: КРАТКА ПРОЗА
2) Потекло: македонски јазик
3) Табиет: чуден и непостојан

Се бараат живи и̶л̶и̶ ̶м̶р̶т̶в̶и̶ !

Последен рок за доставување на уловот: 01.08.2017
Станица за прием на уловот: andrej@begemot.local