Гжегож Касдепке - Во моето меше живее некое животинче

Гжегож Касдепке - Во моето меше живее некое животинче

Превод од полски јазик: Филип Димевски

страници: 48 формат:250×150 цена:350; тврд повез

ДУХОВИТА КНИГА ЗА ЕДНО НЕОБИЧНО ТАИНСТВЕНО ЖИВОТИНЧЕ.

„По една авторска средба, млада мајка ми раскажа забавна приказна. Нејзината неколкугодишна ќеркичка се вслушала во својот раскркорен стомак и била убедена дека во него живее некое животинче. Констатирав дека е тоа фантастична идеја да напишам книга.“

Гжегож Касдепке

Во моето меше живее некое животинче.pdf

Нарачај