Арне Дал - Мистериозо

страници: 391 формат:195×125 цена:500 ден

Познат шведски бизнисмен е брутално убиен, по него уште еден и уште еден. Заради откривање на сторителот, полицијата создава специјална Единица А, составена од шестмина полицајци од целата држава. Медиумите го нарекле убиецот Ловец на ајкули. Трагите водат до руската мафија. Во текот на потерата по серискиот убиец се откриваат големи валкани бизниси, перверзии и насилство. Арне Дал ни прикажува мајсторски стил и неверојатна вештина во компонирањето на емотивен криминалистички роман. Сите негови книги се совршена слика на општеството и коментар за современиот живот.

Мистериозо.pdf

Нарачај

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *