Авторска средба со Александар Прокопиев и Сања Михајловиќ-Костадиновска

Драги читатели,

со задоволство Ве покануваме на авторска средба со нашите автори Александар Прокопиев и Сања Михајловиќ-Костадиновска. Во недела од 17 до 19 час. повелете на дружба и гратис потпис на нивните дела!